Akademi Fantasia Finale

Akademi Fantasia 6 dah sampai ke penghujung nyer. Last sabtu, Stanley dah kuar dah..suka nyer aku walaupon aku x tengok sangat AF6..tp aku ada la amik tahu gak. So final nyer ada 5 orang..Toi, Nadia, Stacy, Riz dengan Nubhan. Favourite aku Nadia..walaupon Stacy lagi mantap. So sesapa yang die hard fan AF6 tuh..sila2 la bersedia weekend ni yer…aku xde bola dah nak tgk..so maybe tgk la kot konsert final tuh kt memana umah member aku yang ada Astro..xpon kt kedai kt bawah kondo aku jer kot…

Seriously, bg aku..AF6 ni tak fun langsung. Aku lagi suka tgk Britain’s Got Talent ngan America’s Got Talent. Lg best n lagi layan.. Gang Starz tuh ok la..tp aku benci sket si Ajai dok buyers jer ngan komen dia…asal nampak awek dahi licin n “nice curves” confirm komen baek punya…kalau x..cam sial jer dia komen…

So aku kasi citer skt pasal satu mamat dlm America’s Got Talent ni…dia perform tarian ala shakira…kasi tgk skt video dia kat youtube ni…hehe

<a href="http://youtube.com/watch?v=LIr3gaqefXg">http://youtube.com/watch?v=LIr3gaqefXg</a>

  • eds_kimara

    kalau x tengok sgt af6…dan tido pula konon time final.. baik jgn wat komen2 pasal af…gelinya hati aku yaiiii!

  • |1f34|-|1r3

    sori la kalau mengewakan sedara/sedari eds_kimara tp seperti mana yg dah dicanangkan…aku mmg x tgk sgt AF6 tp bukan xtgk lgsg..so tahu la gak aper perkembangan diorang..diari2 af tuh semua aku xtgk..tp konsert..hampir pasti aku akan tgk yg aku download wlpn aku xtgk live. lagi satu..aku ckp secara general and xspesifik kepada persembahan nyanyian diorang…kalau psl bersedia/hampir bersedia tuh..aku rujuk website rasmi AF jer..aku pon xkomen bebanyak psl final AF psl aku dh ckp last skali aku akan full review bila aku dh abes tgk AF final tuh sendiri…aku rasa senang sbb saudara geli hati baca blog saya kerana mmg niat saya nak menghiburkan pembaca saya…sekian..terima kasih kerana mengunjungi blog aku.

Links