Akademi Fantasia Finale

Akademi Fantasia 6 dah sampai ke penghujung nyer. Last sabtu, Stanley dah kuar dah..suka nyer aku walaupon aku x tengok sangat AF6..tp aku ada la amik tahu gak. So final nyer ada 5 orang..Toi, Nadia, Stacy, Riz dengan Nubhan. Favourite aku Nadia..walaupon Stacy lagi mantap. So sesapa yang die hard fan AF6 tuh..sila2 la bersedia weekend ni yer…aku xde bola dah nak tgk..so maybe tgk la kot konsert final tuh kt memana umah member aku yang ada Astro..xpon kt kedai kt bawah kondo aku jer kot…

Seriously, bg aku..AF6 ni tak fun langsung. Aku lagi suka tgk Britain’s Got Talent ngan America’s Got Talent. Lg best n lagi layan.. Gang Starz tuh ok la..tp aku benci sket si Ajai dok buyers jer ngan komen dia…asal nampak awek dahi licin n “nice curves” confirm komen baek punya…kalau x..cam sial jer dia komen…

So aku kasi citer skt pasal satu mamat dlm America’s Got Talent ni…dia perform tarian ala shakira…kasi tgk skt video dia kat youtube ni…hehe

<a href="http://youtube.com/watch?v=LIr3gaqefXg">http://youtube.com/watch?v=LIr3gaqefXg</a>

Links