Ezam masuk Umno.

Aku sajer jer malas nak dok tulis pasal Ezam ker..pasal Che’gu Bard ker..pasal Anwar ke 2,3 hari ni…sajer jer nak tunggu benda yg confirm dulu dan malas nak tulis pasal speculation aku..tp mmg btol pon..Ezam dah masuk Umno dah…baru jer masuk..pukul 3 ptg td haaaaa….aku malas nak tulis panjang…korang baca la kt tempat lain …hehe

The Star : Ezam rejoins Umno.

MSO : Berita Panas – Kemasukan Ezam Dalam Umno Diumum Perdana Menteri

Sambil2 tuh..Cikgu Bard jugak dikatakan akan follow Ezam masuk Umno sebab diorang memang kamceng. Tp Cikgu Bard kata dia xnak join Ezam..siap ada statement akhbar lg kat blog dia.

Cikgu Bard akan pertahan PKR kalau Ezam serang

Kenyataan media Cikgu Bard pasal isu ni

Kalau korang tanya aku..concern sgt ke pasal diorang ni dok masuk parti ni..yg ni pi lompat parti sana..aku bukan kisah pon..aku dok gelak jer layan diorang punya cerita..jangan kata aku ni ahli politik…parti memana pon aku xmasuk lg..aku sokong mana yg aku rasa leh buat kije…..sedikit benda terdetik kt hati aku…tolong la yg dok control Malaysia skang ni ke…esok lusa ke..dekad depan ker…tlg la bg maju skt Malaysia ni…ini dok hu ha hu ha…habuk pon tarak…

Links