Lagu Baru Konsert Final AF6

Aku rasa alang2 aku dah upload 2 lagu baru dari Stacy ngan Nubhan, baik aku upload semua lagu dr konsert final AF6.

Riz – Hanya Sandiwara

Personal comment : Riz nampak x selesa ngan lagu style jazz ni. Walaupon xberapa menyengat tp bg aku still ok.

Download lagu Riz – Hanya Sandiwara

Nadia – Kalut Lagi Mengarut

Personal Comment : Persembahan yang bertenaga dari Nadia tp seriusly…tajuk lagu dia mmg tepat ngan lagu ni. Serius aku xpaham apa yg cuba disampaikan oleh lagu ni. Aku nampak persembahan bertenaga dari Nadia tp aku xpaham apa yg cuba disampaikan.

Download lagu Nadia – Kalut Lagi Mengarut

Toi – Panahan Asmara

Personal comment – Lagu Toi pon aku xpaham apa yg cuba disampaikan. Mungkin sebab persembahan Toi yang memang hambar time nyanyi lagu ni. Toi pon nampak xselesa ngan lagu baru dia ni. X cukup praktis kah ??

Download lagu Toi – Panahan Asmara

Overall, aku rasa lagu baru bagi pelajar AF dalam konsert final AF6 semua nyer tak best kecuali Stacy. Aku leh terima dia nyer muzik dan persembahan Stacy juga mantap. Walaupon aku suka Toi ngan Nadia, tp aku tetap berlaku adil. Tak sedap tetap x sedap. Sekian, terima kasih.

  • byk lagu2 ko ni.. sedap sgt ke AF?

    Artist msia pon aku tak dgr, ini kan pula amateur.

  • |1f34|-|1r3

    Xde la banyak john…memenuhi permintaan ramai jer..public service la katakan…

  • ieann

    xle nk download pun.. caner nih eh..?? huhu

  • |1f34|-|1r3

    boleh jer download…klik jer kat link tuh..nanti dia akan bg list server yg ada mp3 tu..lepas tuh pilih yg mana2 berkenan di hati seperti rapidshare dan tunggu download berjalan…kalau tidak dapat..pilih link lain selain dari rapidshare…seperti megaupload

Links