Lim Guan Eng dan ekonomi

Aku baru jer lepas usha2 blog selepas penat bekerja ini hari. Lepas tuh tetiba terserempak ngan satu entry psl Lim Guan Eng naik kapal terbang. Takde la pelik sangat Ketua Menteri naik kapal terbang kan? Tapi korang pernah jumpa Ketua Menteri yg naik kapal terbang dok kelas “rakyat jelata” as in “economy class” ? Meh sini aku nak citer meh…

Nak dijadikan citer…Ning Baizura n Mr Vernon naik kapal terbang nak pi Penang. Lepas tuh Mr Vernon ni ternampak la kelibat Mr Lim kita ni dok beratur tanpa pak guard dan pengikut (baca pengampu) time nak naik kapal terbang tuh…lepas tuh Mr Vernon cakap la kat Ning…korang nak tahu ape dia cakap ? Pi blog dia…maleh aku nak taip pepanjang (nak copy n paste pon malas…dh byk sgt copy n paste firewall nyer rules malam ni) …klik sini utk pegi blog Mr Vernon..korang kena baca blog dia pasal cara dia citer lawak wei…kisah benar lg..

Nak memanjangkan blog nyer pasal…aku letak gambar cukup la yer

Mr Lim tersenyum lebar di seat rakyat jelata nyer

Mr Lim and Ning

p/s : sorry Mr Vernon..aku pi rembat gambar ko..jgn risau..aku link balik pi website you…

p/s lagik : bapak aku pernah jumpa Sdr Anwar Ibrahim atas flight balik Kelantan..time tuh dia naik first class la..bukan bapak aku kaya pi naik 1st class..tp kaunter salah booking camana ntah…so dia bg la bapak aku dok kt 1st class for free pasal economy class dh penuh.

p/s lagi skali : aku rasa the most likely person yg akan naik kapal terbang “rakyat jelata” adalah Tuk Guru Nik Aziz….ada sorang lg…sape ?? hehe…aku ler…sape lg…aku nak naik kapal terbang pon xde duit…

  • oo..mcm tu kisahnya 🙂

  • |1f34|-|1r3

    Hehe..bangga tul aku vangardx pon ada sampai ke blog aku..ni mesti dtg dr NH ni..hehe

Links