Manic Monday

Hari Isnin…hari yg plg memalaskan utk org2 yg bekerjaya dan juga belajar..selepas menghabiskan masa 2 hari dok umah atau kuar berjalan2 time weekend…akhirnya mereka terpaksa pulang juga ke rutin asal Isnin smp Jumaat bg  Kuala Lumpur dan kawasan2 yg sewaktu dengan nyer…

Kita mulakan hari ni dengan cerita best dr blog Mr Vernon..selepas aku merembat gambar dr blog dia…the Star online pon merembat jugak tp dia crop baek punya smp x nampak url ke blog Mr Vernon. Rujuk gambar kt bawah ni…

Sila baca rintihan/ketidakpuashatian Mr Vernon kt blog dia

Persoalan Minda Aku : Kalau aku…aku dh saman dah…ni bukan kes memain ni..copyright beb…(jgn saman aku plak Mr Vernon…aku pon rembat gak tp xde sekeji The Star..hehe)..

Gambar kedua utk hari ni…korang pernah tgk tak org salam cam kat bawah ni? Aku xtahu la diorang ni mmg btol2 salam macam tuh jer ke..or time gambar tuh diambil…diorang baru lepas bersalaman….Pak Lah ngan Che Det ni macam bebudak gaduh jer salam…isk isk isk…macam kena marah ngan cikgu lepas gaduh..lepas tuh  salam konon berbaik n setel gaduh tanpa kerelaan diri sendiri…so andaikata ni btol..so sape la cikgu yg soh diorang salam tuh ek?

Persoalan Minda Aku : Aku tgk dua kali cam org bukan mahram salam pon ada…ala…yg macam nak salam tp segan ngan org..hehe…xtahu la lepas tuh Pak Lah ngan Che Det jalan berpimpin tangan lak lepas tuh…sesapa ada gambar apa yg jadi lepas tuh tak?

  • callister

    kita kalo gaduh, ada salam x? hehe..

  • tu salam orang2 besar.

    orang jepun angguk je aku tgk..

Links