Mat Saman Kati

Blog Mat Saman Kati ni mmg panas…panas sangat…tp xde la panas sampai leh celen api neraka lak kan…haha…korang xcaya..korang tgk la post2 dia ni…

Pas Join Umno?

SPR : Suruhanjaya Putarbelit RaSHIT

Skuad Skodeng MCA

Kepada Mat Saman Kati..kalau aku turun kuale…aku nak jumpa ko !!!

  • aku suke bace bigdogdotcom bijok bile die tules.

  • |1f34|-|1r3

    bigdog pon aku baca jugok..tp dia serius giler..xdok unsur2 funny..mat saman kati ni spesies nakar skt..tp banyok info dia wi…

    • hei,saman sekati!! aku sebenarnya baru terbaca laman blog kamu dlm 2,3 hari ni. aku nak jelaskan kat hang, puak2 yg hang dok julang tu spt ust zul haprak, hj mail ulat besar pkr, usaili pelang & penjenayah sedekah sex, suzana gro umno serta mustafa kamil budak muda yg perasan hebat sgt adalah pengkhianat2 sebenar kpd pkr perak. Ini termasuklah diri hang yg tak tahu nak tengok yg mana kaca dan yg mana intan dlm Pkr. Kekuatan pd puak2 ni adalah dgn adanya manusia2 pelang dan hampas mcm hang nilah.

      ni, teman nak tanya, kenapa meke marah sgt kat hj osman, fauzi muda arwah chegu khalil dulu? depa2 ni ada ke pi usik pungkok hang atau pi jilat bini hang ke? pada aku org mcm fauzi nilah patut pkr jaga sbb berani dan lantang. bkn kejar jawatan dan sebagainya. tak mcm puak2 yg hang puji tu, menang2 pr diperak, terus demand jawatan itu dan ini. masing2 dan merasa dpt balak. tp org lain dlm pkr ada ke dpt apa2. sbb itulah jatuh pr skrg ramai yg tepuk tgn sbb getik tengok gelagat puak2 abim ni yg takn ingat dunia.

      bayangkan, masa puak2 ni dpt peluang pegang negeri, bkn main rakus depa buat, bahagian dan ketua bhg pun sampai ada yg kena gantung. jawtan2 cuma puak2 depa sj yg dpt, yg lain gigit jari dan tengok sj. Dulu masa nak pilih MB, puak2 nilah yg halang org PKR jd MB, dan lebih rela serah pd nizar, bkn apa krn dengki dan khianat. tak sanggup tengok jamal tu jd MB.

      Aku sedih tengok blog hang ni kutuk sakan pd Hj osman dan fauzi muda. apa salah depa kat hang? aku mintak sgt satu hr nanti, biar fauzi ni pulak pegang pkr perak, biar terkencing puak2 pengkhianat ni dlm pkr. aku tau kalau sifauzi tu pegang pkr, tentu pas dan dap tak boleh angkat muka punya. kalau nak berpakat biar berpakat betul2, jgn jd berpakat ala ust zul dan hj mail yg berpakat tp untuk perut dan tembolok depa sj. sebab tu tuhan tak izin lama pr perintah. kalau lama entah apa yg akan berlaku lg.

  • durilandak

    ORANG2 YG DOK SOKONG FAUZI TU PUN LAGI TEROK BEROK. PERASAN NAK PEGANG PKR KONON. MIMPI KA GILA KA DEPA NI….? NI SEMUA KAKI KAKI BROKER LAPOK PUNYA TU. TAK PAYAH LAYAN SANGAT DEPA TU!!! Ptuuiii!!!

Links