Mp3 Nubhan – Ada Untukmu

Permintaan dari Sha yang nak lagu baru dari Nubhan – Ada Untukmu…enjoy Sha !!!

From Sha (email dirahsiakan)
nak mp3 ada untukmu yang nubhan nyanyi kat konsert akhir af6 hari 2…

Personal comment : Memang x dinafikan suara Nubhan mmg best tp nyanyian nampak hambar dan mendatar. Maybe kena masuk recording studio dan memerlukan lebih masa untuk praktis.

Download lagu baru Nubhan – Ada Untukmu

  • dah siap dah negaraku!

    Domain tak beli. Sponsor babe. Hahaha

    Oh yeah, domain batch dah mampus. Nak biarkan je ke?

  • |1f34|-|1r3

    uih..takkan nak mampos lg..dah cukup 2 tahun ke wei ? mak ai…tuh pon nak sponsor gak ke? giler best..ada sape2 nak sponsor aku skali?kena cari hosting la…giler sangap dh ni wei…

  • lagi pon site batch bukan active mane sgt pon. biar dead pon takpe.

Links