Respons kepada comment eds_kimara on AF6

sori la kalau mengewakan sedara/sedari eds_kimara tp seperti mana yg dah dicanangkan…aku mmg x tgk sgt AF6 tp bukan bermaksud xtgk lgsg..psl masa aku lg banyak dihabiskan tgk bola dr tgk AF..aku just tgk konsert AF yg delay dan dimuat turun dari internet..so tahu la gak aper perkembangan diorang..diari2 af tuh semua aku xtgk..tp konsert..hampir pasti aku akan tgk yg aku download wlpn aku xtgk live.

lagi satu..aku ckp secara general and xspesifik kepada persembahan nyanyian diorang…kalau psl bersedia/hampir bersedia tuh..aku rujuk website rasmi AF jer..aku pon xkomen bebanyak psl final AF psl aku dh ckp last skali aku akan full review bila aku dh abes tgk AF final tuh sendiri…aku rasa senang sbb saudara geli hati baca blog saya kerana mmg niat saya nak menghiburkan pembaca saya…sekian..terima kasih kerana mengunjungi blog life4hire ini.

Links