Kena tag ngan Cik Su & Changelog

Oleh sebab aku busy giler ngan kije n takde masa nak berceloteh, aku jawab jer tag Cik Su yang mudah ini.

1.Senaraikan 5 Hadiah Yang Anda Impikan…..
– Laptop Alienware :lol:
– My own apartment
– BMW M3 sebijik
– Baju Hard Rock Cafe
– Blackberry Bold

2. Alasan Terhadap pilihan tersebut…..
Dah soalan tag…aku jawab jer la…

3. 5 Impresi terhadap orang yang diminati…..

– Comel
– Understanding
– Baik hati
– Pandai jaga hati aku
– Sempoi

4. 5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi…..)
– Kereta
– Komputer
– Internet
– Kehidupan
– Handphone

5. 5 Pekara yang dibenci…
– Mungkir janji
– Orang yang nyusahkan idup orang lain
– Kemalasan diri sendiri
– Insomnia
– Traffic jam

6. Kali pertama naik kapal terbang
– dari Kelantan pegi KL time kecik2 dulu

7. Kali pertama pergi oversea
– None that I can think off..over the sea ada..

8. Kali pertama duduk berjauhan dr keluarga
– secondary school, kena blaja kat skolah Melayu kat KK (pinjam ayat eddie)

9. 5 tmpt yg teringin sangat nak melancong

– Phuket
– Aruba
– Bermuda
– Las Vegas (nak gi main kuda sampai lebam…ada ke ?)
– London (nk tgk Arsenal main live)

10. Favourite accesories
– Gelang Stand Up Speak Up

11. 5 perkataan yg selalu sebut..
– F*ck
– crappy shit
– what the hell
– sucker roooo
– demmit !!

12. Kalau ada duit…
– Bawak mak cik gi jalan2 keliling dunia
– Bawak parents gi umrah/haji lagi sekali
– Simpan n laburkan bagi beranak banyak lg.

13. Jika saya tidak belajar/bekerja dlm bidang sekarang…maybe saya…
– Jual burger depan umah

14. 8 lagu yg bleh dgr b’ulang2 kali tnpa rasa muak
– Fanatik (KRU)
– Rahasia Hati (Element)
– Kesepian (Dygta)
– Puisi (Jikustik)
– Seringkali (Teacher’s Pet)
– Hai Anggi (Jikustik)

15. Orang yang Mahu di Tagged…
Callister
Noktah Hitam
– Ayumi
Bongkersz (udah2 ler citer politik tuh..)

p/s : Aku dah remove Wp-Wall pasal sengal nak approve comment sebijik2..letih duh…

  • i dunno why but i’m smiling when i read all of your answers.. :up:
    Fanatik (KRU)? 😮 memg life4hire ni suke sgt dgn lagu ni…i dun really like this song but i enjoyed it when i saw him terjoget2 bile dgr lagu ni.. 😛
    Hai Anggi (Jikustik)? owh this song ada hantu.. best dgr.. :up:
    Gelang Stand Up Speak Up? you really like it?
    London (nk tgk Arsenal main live)? oh yeah, i really like this one..maybe sumday kite g same2 k. 😀
    – Laptop Alienware?
    – My own apartment?
    – BMW M3 sebijik?
    – Baju Hard Rock Cafe?
    – Blackberry Bold?
    nanti kalo mcik dah byk duit and keje yg stabil, kite sama2 usahakan ek? 🙂
    later i’ll answer this tag k.
    anyway u did answered this tag excellently, good job… 😀

  • BMW M3? Hahaha.. mintak la BatPod ke. ok gak.

    BTW bro, buang dulu NuffNang. Server dorg down (padan muke) hahaha

  • Pingback: Callister’s Little World » Blog Archive » All i need()

Links