Negaraku! Revealed…

Since I got a request from !x0r@ to label the pictures, I decided the make use of some of my Gimp skills. Please bear with ugly editing since I’m not like Eddie from noktahhitam.com which damn good with Photoshop. Anyway, let’s cut the crap and he’s the picture….(click for bigger picture)

gath

1. lochoe 2. the famous MK 3. noktahhitam 4. odin 5. syam aeropama 6. callister 7. life4hire

So !x0r@, I hope this will satisfy your request. Please view the complete gallery [ here ]

Want to make money by sharing photo? You can register for free online album here.

  • Pingback: negaraku.net()

  • gambar tu huduh. sama macam aku, tak pandai sangat guna photoshop. hehe.

  • erk.. huduh ke..?? ok la tu..!!! 😛

    nikillass last blog post..Salam Hari Malaysia..!!

  • Ok jugaklaa gambar tu.. sape agaknya jejaka paling ensem kat situ.. eheh!

    nuaemans last blog post..Layan Iklan Raya Petronas

  • jed yoong tak dtg erk? dia pernah stay kat rumah aku berbulan gak laa.. hehe

    wenkts last blog post..Menjelang 16 September 2008

  • baru la kenal….

  • nasib akoo xpegi. si kacak hanya turun bila terdapat sekurang2 nye empat awek jelita bertaraf hawt! 😯

  • wah! gambo ko clear gile. abis la terpecah identiti ko pasni. xleh wat onar lebeh2 kat intenet lag :vangry:

    ps: nasib baik gambo aku kecik ni. maklumlah aku kn shy guy 😮

  • klu xde tag tu rasanya dapat teka sengsorang tu eheh.
    klu aku ada sudah tentu fokusnya lain wahaha

    megats last blog post..Demi Masa Depan Yang Cemerlang, Kejarlah Peluang!

  • seems like everyone is having a marvelous time..

    kbguys last blog post..My Life, My Move

  • MK

    duh, aku mana ada femes weh. hanya insan kecil di dunia blog ineppp.. 🙁

    MKs last blog post..Majlis Berbuka Puasa Negaraku – Memang Syok!

  • warhg.. cool! 😮

  • 😳 😥 diriku tiada disitu. itu satu kesedihan,

    abdusfauzis last blog post..Sembang Komputer got hacked

  • aku nak komen, dah try 3-4 kali.. tapi x dapat..fed up betul dengan akismet ni..

    apa pun.. ni last aku try, kalau x dapat.. aku nak gi terjun longkang…

    apsal gambar aku yang hensem no 2 (selepas semua jejaka kat muka bumi ni) banyak sangat..

    malu pulak aku… kena kurangkan berat badan ni.. dulu aku kurus jugak, main hoki kat upm.. habis belajar terus naik tak ingat,,,
    huhu..

  • haa.. ni baru kenal semua orang! hehe. thank you so much~

  • hehe..sy lah satu-satunya bunga disitu.. 😀

  • yer mcik syg…mcik la satu2 nyer bunga di situ dan juga satu2 nyer bunga di hatiku… :XO:
    di samping ma, liyana, nadiya, nadira, bla bla bla…. 😆

  • bestnyerrr dapat kumpul kumpul makan makan sama geng geng gittewww.. kannnz

  • wow .. x sangka muka aku dilabel .. time kasih ..
    😎

  • Pingback: i’ve been spotted | oDiN Weblog()

  • huhu… yg aku mmg kenal si Syam sorang jerk dlm gamba yg x bernombor…dia mmg x berubah lah sejak aku kenal dia di UiTM..

  • lain kali buat la gathering lagi… sonok pulak tgk eh..

  • jeles la plak.. pakcik mesti tak dapat join… area utara takmo buat ke?

  • You look so young! hahaha Enjoy 🙂

    KittyCats last blog post..Thinking of You

Links