TAG : Wabak virus giler !

Copy n paste dari blog Nasrun.

Kuala Lumpur (Malaysia)Kementerian Blogger Malaysia (KBM) telah mengenal pasti sejenis VIRUS terbaru yang melanda Blogger-blogger Malaysia. Virus ini di katakan menjangkiti blog-blog dan menyebabkan Admin blog menjadi kurang siuman atau GILA!. KBM telah memantau dan mengarahkan semua blog yang di import atau di dalam negara agar menyebarkan VIRUS GILA ini kepada semua 4 bloggers di MALAYSIA kerana VIRUS GILA ini baik untuk memaksa KERAJAAN MALAYSIA mengurangkan dan menurunkan harga MINYAK negara pada harga terendah.

Semua blog yang telah dikenal pasti dijangkiti VIRUS GILA ini di wajibkan untuk menyebarkan kepada blog-blog yang lain dengan mengikut Enekmen Undang-undang MALAYSIA seperti di bawah :

  1. Sebarkan Awards (VIRUS GILA) kat BLOG yang dirasakan GILA-GILA / BEST
  2. Sebarkan kepada 4 orang sahaja.
  3. Link orang yang terima award (VIRUS GILA) ni.
  4. Sesiapa dapat Award (VIRUS GILA) ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
  5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)

4 Blog Yang Bakal Dijangkiti VIRUS GILA ( Mendapat Awards Blog Gila-Gila/Best – Mereka yang di Tag)

Sebagai penghargaan korang wat tag ni, korang layak dapat award ni.

award

Sekian, terima kasih ! Nah..aku dh jawab dah Nasrun! :razz:

  • Virus gila ? Tak apa lah.. Selamat Hari Raya !!!!

  • owh.. apsal ada virus GILA ni nak mintak tolong orang sebarkan.. bukan ke nanti lagi melarat.. ko ni mmg x sayang life betul..

    erm.. takpe2 semata2 aku taknak tgk callister menangis mcm orang gila, bila blog go pun gila..nanti aku programkan antivirus untuk blog2 gila ni.. kalau boleh bukan nak rawat blog itu je, tuan punya blog yang gila pun, boleh jugak dirawat.. hehe.. sabar.. nanti Dr.lochoe (phd dari Universiti yg sama dengan calon BN permatang Pauh, iaitu Universiti yang tidak wujud) akan sediakan khas untuk blog gila… wacap.

  • Ceyh! Bombastic giler tajuk entri.. sekali tag daa~ 🙄
    Thanks for the tag! Nanti Saffa wat.. 😆

  • asx

    Haha , Selamat aku tak dapat . kalau dapat , mustahil aku nak post balik . =)

  • 😯 😈 OMG. Ingat tak kene, aduhai.. Insyallah, ada masa, saya buat.. 🙁 :halo:

  • Heh..??!! Aku ingat ape la tadi.. ces… 😈

  • hehe aku ingatkan amendalah tadi. hehe 🙄

    KNizams last blog post..Jom Lunch kat Mandi Mandi

  • ceh sabo ajer la. nasib baik xde heart attack ekeke.
    aku pun kena tag gak tp malas lak nak jawab.
    byk blog nak kena monitor huhu.

    megats last blog post..Seloka Hari Raya, Tatkala Mengenang Kisah Bercinta

  • TQ for the tag .. insya allah aku balas ..

    oDiNs last blog post..Hari Raya 2008

  • MK

    ark, i’m infected… dem you. haha

    MKs last blog post..Gimp 2.6 Telah Dilancarkan

  • jgn bagi kat aku, aku baru lagi..kih3 👿

    ezads last blog post..Habis biskut raya dimakan semut raksaksa!?

  • ko layan tag jugak ek? hikhik. tak percaya plak. selalu borak isu semasa ja. huhuhu.

Links