Latest points for blog contest

Latest points for the blog contest – updated May 7th 2009

9 points
topotato BP : mencari software percuma bersama topo…

4 points
pge46@killvearn
azwanhadzree
nikillas
blowie

2 points
ahmike89
kristenol

In case you missed the blog contest task, below is the link to the task.

1st task – Twitter!

2nd task – A blog post…

To those who have joined, please provide your blog URL so that I can link it here on the sticky post. Only one blog per person! That’s a free dofollow backlink for you !

If there’s any complaint or if you feel the points are wrong, please comment to let me know !

  • erk. aku tak faham benda nih..

    • |1f34|-|1r3

      hehe..senang citer..kekadang kalau ko kena blacklist sbb benda yg ko tak wat..atau org clone credit card ko…ko leh cabar balik…tp kekadang orang tak perasan sbb terlalu kaya atau memang tak kisah..tuh salah satu nyer la

      • erk. penin. still tak faham-faham nih.. 😡

        • |1f34|-|1r3

          apa yg ko tak paham nyer ?

  • aik bukan aku ada add kau ke….

    YAN^S’s last blog post..So it begin……

    • |1f34|-|1r3

      ko guna nick aper wei ?

  • done all task.. huhuhu

    • |1f34|-|1r3

      bagus2…

  • MK

    all task done, too! ;p

    MK’s last blog post..Tema Hijau Di Sembang Komputer

    • |1f34|-|1r3

      points updated !

  • eh bro, nama aku dah ada dalam contest yey!
    btw, boleh kan … kalau aku letak keyword aku kat sini 🙂

    Melayu Boleh’s last blog post..Geng Melayu Boleh

  • syedsafwan

    all task done.

    • |1f34|-|1r3

      thanks…points have been updated..

  • ku pon mahuuu

    joegrimjow’s last blog post..mereka insan hebat

Links