Tuk Guru Nik Aziz & Amy Search

Aku ada lg gambar2 yang nak dikongsi bersama dengan korang. Kali ni gambar TG Nik Aziz berkunjung ke restoran Amy Search iaitu Restoran Cheng Ho kat Wangsa Maju. Malas nak citer panjang..full story here kat Harakah

Official : Flamini joined AC Milan !!

Just got the confirmed news just now. Matthew “Flattuso” Flamini signed a 4 year deal contract with AC MIlan to keep him until 2012 at San Siro. I hope Flattuso enjoyed his stay with Arsenal and have a brand new experience with Milan. Hopefully he will enjoy the new lucrative wage there too and hopefully Milan will not regret signing him up because usually players from Arsenal are only meant for Arsenal and not other clubs. E.G : Thierry Henry. =)

More new here : Milan official website (translated by Google)

Confirmed !! RPK will go to court

It’s confirmed that RPK will be charged under Sedition Act. He was asked to surrender to Makhkamah Majistret at Jalan Ipoh at 9:30 AM tomorrow. Please refer to above links for more info.

Bro Rocky
MSO
Malaysia Today
Zorro Unmasked

Manic Monday

Hari Isnin…hari yg plg memalaskan utk org2 yg bekerjaya dan juga belajar..selepas menghabiskan masa 2 hari dok umah atau kuar berjalan2 time weekend…akhirnya mereka terpaksa pulang juga ke rutin asal Isnin smp Jumaat bg  Kuala Lumpur dan kawasan2 yg sewaktu dengan nyer…

Kita mulakan hari ni dengan cerita best dr blog Mr Vernon..selepas aku merembat gambar dr blog dia…the Star online pon merembat jugak tp dia crop baek punya smp x nampak url ke blog Mr Vernon. Rujuk gambar kt bawah ni…

Sila baca rintihan/ketidakpuashatian Mr Vernon kt blog dia

Persoalan Minda Aku : Kalau aku…aku dh saman dah…ni bukan kes memain ni..copyright beb…(jgn saman aku plak Mr Vernon…aku pon rembat gak tp xde sekeji The Star..hehe)..

Gambar kedua utk hari ni…korang pernah tgk tak org salam cam kat bawah ni? Aku xtahu la diorang ni mmg btol2 salam macam tuh jer ke..or time gambar tuh diambil…diorang baru lepas bersalaman….Pak Lah ngan Che Det ni macam bebudak gaduh jer salam…isk isk isk…macam kena marah ngan cikgu lepas gaduh..lepas tuh  salam konon berbaik n setel gaduh tanpa kerelaan diri sendiri…so andaikata ni btol..so sape la cikgu yg soh diorang salam tuh ek?

Persoalan Minda Aku : Aku tgk dua kali cam org bukan mahram salam pon ada…ala…yg macam nak salam tp segan ngan org..hehe…xtahu la lepas tuh Pak Lah ngan Che Det jalan berpimpin tangan lak lepas tuh…sesapa ada gambar apa yg jadi lepas tuh tak?

Links